Publica anunt de angajare in ziar

Click pe ziarul dorit din lista de mai jos pentru a publica un anunt:


BUCURESTI: Anuntul Telefonic,
CONSTANTA: Cuget Liber,
TELEORMAN: Teleormanul,
TULCEA: Delta,

Intrebari frecvente

Cum public un anunt de angajare in ziar?

  • 1. Pentru a publica un anunt de angajare in ziar trebuie urmati pasii: alege rubrica corespunzatoare, introdu textul anuntului, alege una sau mai multe optiuni de publicare, daca este cazul, alege datele de aparitie de pe calendar.

  • 2. Apasa butonul CALCULATI PRETUL, iar aplicatia it va genera automat costul anuntului. In cazul in care esti de acord cu costul si nu doresti alte modificari, apasa butonul PUBLICA ANUNT, in caz contrar apasa butonul MODIFICA ANUNT.

  • 3. Alege modalitatea de plata si introdu datelor tale de facturare si finalizeaza publicare anuntului printr-un simplu click pe butonul FINALIZARE ANUNT.

  • 4. Sistemul iti va emite automat factura, cu ajutorul careia vei putea face plata pentru anuntul publicat.

  • Pentru ca anuntul sa fie publicat in ziar, nu uita sa trimiti confirmarea de plata pe adresa de email: office@anunturi-angajari-ziare.ro sau la fax: 0351.818.792.

Pot sa primesc ziarul fizic sau extras pe email?

  • Exemplar ziar: Da, iti putem transmite exemplarul ziarului cu anuntul tau, daca la Pasul 1 al formularului de publicare de anunturi ai selectat optiunea VREAU SA PRIMESC ZIARUL ACASA. Exemplarul se va transmite catre tine prin curier / posta in 1-3 zile lucratoare, in functie de adresa la care ai solicitat primirea acestuia.

  • Extras pe email: Extrasul cu anuntul tau se va transmite pe email doar daca la Pasul 1 al formularului de publicare de anunturi, ai selectat optiunea SCAN PE EMAIL CU PAGINA ANUNTULUI MEU. Acesta se va transmite pe adresa de email introdusa la publicarea anuntului in ziua publicarii, de regula pana la ora 12.00.

In cat timp se publica anuntul meu?

  • Data publicarii. In cazul in care s-a respectat termenul limita de plata comunicat la publicare si ai transmis dovada platii, anuntul tau se va publica in editia selectata la inregistrarea anuntului. Daca ai selectat editii consecutive, anuntul se va publica in prima editie libera a ziarului ales. Indiferent de modalitatea aleasa, vei fi informat prin email / SMS referitor la datele de publicare ale anuntului tau.

Cum confirm plata anuntului publicat?

  • Dovada plata. Pentru a confirma plata anuntului, te rugam sa ne transmiteti o dovada unde sa apara specificat numarul anuntului pentru care s-a efectuat plata la email: office@anunturi-angajari-ziare.ro sau pe WhatsApp: 0721.08.08.10.

  • Atentie! Netransmiterea dovezii de plata poata duce la nepublicarea anuntului. Pentru platile prin CARD sau SMS, confirmarea se face automat in sistem.

Modalitati de plata

Cum pot plati anuntul publicat in ziar?